Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 2 gousses d'ail
- 10 g de gingembre frais
- 50 g de sucre roux
- 200 g de sauce de soja
- 20 g d'huile végétale
- 8 de cuisses de poulet, désossées avec peau
Le jour même
- 300 g d'eau
-
500
g de pak-choï
lub 500 g de brocoli, détaillé en bouquets - 2000 g d'eau glacée
- 30 g de sucre roux
- 2 brins de ciboules, ciselés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2139 kJ / 511.3 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 34.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1585.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boulettes de porc, riz gluant et sauce soja-balsamique
12sa 55 dk
Bœuf à l'orange et nouilles chinoises
1h 30 min
Poulet piccata, boulgour au citron
45 min
Porc mariné, riz sauté et légumes croquants
50min
Riz au porc cinq-épices
50min
Brochettes de dinde yakitori, pois gourmands et riz
1u.
Papillotes de poulet à la japonaise
35min
Boulettes de lieu en bouillon thaï
50min
Riz au bœuf et brocoli
50min
Spaghetti de Sichuan
50min
Poulet Nouvelle-Orléans
2u.
Soupe de pois chiches et boulettes de dinde
45 min