Soupe verte aux yeux effrayants

Soupe verte aux yeux effrayants

4.6 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quartiers
    80 g
  • de beurre doux coupé en morceaux
    30 g
  • de petits pois surgelés
    500 g
  • d'eau
    500 g
  • de bouillon de légumes en pâte
    1 c. à café
  • de sel et un peu pour rectifier l'assaisonnement
    1 c. à café
  • de poivre moulu et un peu pour rectifier l'assaisonnement
    ¼ c. à café
  • d'olives noires dénoyautées
    50 g
  • de mozzarella en billes coupées en deux
    200 g
  • de feuilles de basilic frais
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 219 kcal / 916.1 kJ
Białko 12.2 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 14.7 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Sód 666.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...