
Wersje kompatybilne
Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'aubergines pelées et coupées en dés
- 5 gousses d'ail
- 60 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de graines de sésame
- 100 g de pecorino
- 150 g de roquette
- 20 g de jus de citron
- 350 g de viande de bœuf coupée en tranches fines
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 452 kcal / 1895 kJ
- Białko
- 32 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Węglowodany
- 7 g