Wersje kompatybilne
Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'aubergines, pelées et coupées en dés
- 5 gousses d'ail
- 60 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de graines de sésame
- 100 g de pecorino
- 150 g de roquette
- 20 g de jus de citron
- 350 g de viande de bœuf, coupée en tranches fines
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1895 kJ / 452 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartare de saumon avocat-concombre
50 Min
Pizza au pesto de pistaches, fromage stracciatella et mortadelle
3 godz. 10 min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25min
Pizza Frescolina
1 Std. 40 Min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15min
Œufs Bénédicte
45 Min
Ravioles à l'encre de seiche et bouillon corsé
50 Min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Salade César
30min
Pesto classique au basilic
10 dk
Soupe de petits pois à la menthe
25 min