Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La sauce au kiwi
- 150 g de kiwis, coupés en morceaux
- 8 feuilles de basilic frais
- 1 pincée de sel
- 1 blanc d'œuf
Les quenelles de chou-fleur
- 500 g d'eau
- 500 g de chou-fleur, en bouquets
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 50 g de chapelure
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 2 - 3 c. à soupe d'huile de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1038 kJ / 248 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 0.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de patate douce
50min
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30min
Risotto d'épeautre et poisson mariné
1 godz.
Blinis de pois chiche et butternut
55 Min
Crumble de légumes aux amandes
1sa 10 dk
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Focaccia aux champignons et butternut
2 godz.
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
1 Std. 35 Min
Blanquette de légumes
55 Min
Galettes de légumes sans gluten et sauce au yaourt
1 godz.
Polenta crémeuse aux épinards
35 min
Chakchouka à la feta
1 godz.