Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La sauce au kiwi
- 150 g de kiwis, coupés en morceaux
- 8 feuilles de basilic frais
- 1 pincée de sel
- 1 blanc d'œuf
Les quenelles de chou-fleur
- 500 g d'eau
- 500 g de chou-fleur, en bouquets
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 50 g de chapelure
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 2 - 3 c. à soupe d'huile de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1038 kJ / 248 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 0.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
1h 35 min.
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40 min
Risotto aux asperges et petits pois
40 min
Tartelettes aux pacanes faibles en glucides
Brak ocen
Papillote de saumon teriyaki aux courgettes et riz
1 godz. 10 min
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50 min
Pizza de polenta à l'andouille
45 min
Flan aux cosses de petits pois, sauce yaourt à la menthe
1h 40min
Semoule de chou-fleur aux crevettes
15 Min
Gnocchi aux légumes et au pesto
50 min
Cookies aux peaux de banane
1 godz. 10 min
Sarrasin avec champignons
25 min