Żelki cytrynowo-imbirowe

Żelki cytrynowo-imbirowe

4.4 509 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
35 sztuk

Składniki

  • 10 - 20 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
  • 200 g wody
  • 25 g żelatyny w proszku
  • 60 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 100 g miodu, płynnego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Sód 0.5 mg
Białko 0.6 g
Kalorie 51 kJ / 12 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...