![Taiwanese Traditional Meat Floss Taiwanese Traditional Meat Floss](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD2B015E-8301-467E-9352-05E03AE27ED7/Derivates/610a00a7-84b6-41fc-b41b-75f9b30ca157.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 11 oz pork tenderloin, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tsp vegetable oil
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz rice wine
- 5 ½ oz water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1386.6 kJ / 331.4 kcal
- Białko
- 34.1 g
- Węglowodany
- 22.7 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 1252.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yam Rice
45 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3sa 40 dk
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min