Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 11 oz pork tenderloin, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tsp vegetable oil
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz rice wine
- 5 ½ oz water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1386.6 kJ / 331.4 kcal
- Białko
- 34.1 g
- Węglowodany
- 22.7 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 1252.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Yam Rice
45 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Authentic Meat Floss
1h 40 min
Sesame Crème
10 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3h