Urządzenia i Akcesoria
Spring onion pork ribs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 portion
Składniki
-
Chinese brown slab sugar50 g
-
vegetable oil10 g
-
pork spare ribs cut into 10 cm pieces (approx. 12 pcs)600 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce25 g
-
water40 g
-
spring onions cut into pieces (5 cm)1000 g
-
spring onion cut in thin strips, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
2305 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised pork belly
55min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Rice Wine Chicken
30min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Pork ribs with black bean sauce
2h