Urządzenia i Akcesoria
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Prawn meatballs
-
minced pork100 g
-
fresh prawn flesh150 g
-
fresh water chestnuts peeled30 g
-
salt¼ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
sesame oil dark (roasted)½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Soup base
-
water1500 g
-
chicken stock powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed10
-
cabbage cut in 4 cm squares300 g
-
fried fish maws soaked to soften, cut in 5 cm length (see tip)50 g
-
fresh coriander to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
515 mg
Białko
8 g
Kalorie
527 kJ /
126 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Yam Rice
45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min