Urządzenia i Akcesoria
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Prawn meatballs
-
minced pork100 g
-
fresh prawn flesh150 g
-
fresh water chestnuts peeled30 g
-
salt¼ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
sesame oil dark (roasted)½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Soup base
-
water1500 g
-
chicken stock powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed10
-
cabbage cut in 4 cm squares300 g
-
fried fish maws soaked to soften, cut in 5 cm length (see tip)50 g
-
fresh coriander to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
515 mg
Białko
8 g
Kalorie
527 kJ /
126 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Mapo tofu
15 min
Braised pork belly
55 min
Chicken porridge with century egg
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min