Urządzenia i Akcesoria
Summer seafood soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portion
Składniki
-
winter melon peeled, cut into pieces (3 cm)500 g
-
water800 g
-
chicken stock powder homemade30 g
-
cornstarch2 - 4 tsp
-
water2 tbsp
-
scallops fresh, cut into cubes (1 cm)150 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper2 - 3 pinch
-
raw prawns, peeled cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg whites beaten2
-
celery stalks chopped, to garnish10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
481 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Rice Wine Chicken
30 min
Tomato-egg soup
20 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Lemon Chicken
25 min