Urządzenia i Akcesoria
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
5 portions
Składniki
-
dried pig tendons soaked overnight5 - 6
-
water2200 g
-
fresh ginger smashed30 g
-
spring onions cut in halves2 stalks
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
cooking oil20 g
-
shallots60 g
-
garlic cloves with skin, smashed4
-
star anise1
-
cloves2
-
soft bone pork ribs cut in pieces (3 cm)400 g
-
light soy sauce30 g
-
30 g date carameldark soy sauce30 g
-
lump sugar10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, cut into halves5
-
salt adjust to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1180 mg
Białko
19 g
Kalorie
837 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min