Braised Rice Wine Fish
TM6 TM5

Braised Rice Wine Fish

4.2 (6 ocen)

Składniki

  • 25 g cooking oil
  • 15 g fresh ginger, cut in slices
  • 5 black peppercorns
  • 3 sprigs spring onions, cut in 4 cm length
  • 600 g fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)
  • 15 g light soy sauce
  • 10 g dark soy sauce
  • 50 g glutinous rice wine (huangjiu)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1912 kJ / 457 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
28 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
1 g
Sód
245 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy