Urządzenia i Akcesoria
Braised Rice Wine Fish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portions
Składniki
-
cooking oil25 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
black peppercorns5
-
spring onions cut in 4 cm length3 sprigs
-
fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
245 mg
Białko
38 g
Kalorie
1912 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cantonese Steamed Fish
40 min
Stir Fried French Beans
15 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Toasted Peanuts
20 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Browned Pork Strips
15 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min