Urządzenia i Akcesoria
Braised Rice Wine Fish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portions
Składniki
-
cooking oil25 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
black peppercorns5
-
spring onions cut in 4 cm length3 sprigs
-
fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
245 mg
Białko
38 g
Kalorie
1912 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger sesame oil chicken
25 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Lemon Chicken
25 min