Urządzenia i Akcesoria
Braised Rice Wine Fish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portions
Składniki
-
cooking oil25 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
black peppercorns5
-
spring onions cut in 4 cm length3 sprigs
-
fish (1 whole fish), descaled and gutted (see tips)600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
245 mg
Białko
38 g
Kalorie
1912 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Brak ocen
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Steamed Chicken Essence
1 godz. 10 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Tomato-egg soup
20 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 godz. 20 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Stir Fried French Beans
15 min