Urządzenia i Akcesoria
Braised Chicken Wings With Mushrooms
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portions
Składniki
-
chicken wings600 g
-
light soy sauce2 tsp
-
dark soy sauce2 tsp
-
oyster sauce2 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
garlic cloves10 g
-
fresh ginger10 g
-
shallots20 g
-
cooking oil30 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed40 g
-
clove1
-
star anise½
-
water100 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
1079 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Braised Yee Mee
30 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Chicken porridge with century egg
30 min