Urządzenia i Akcesoria
Korean Ginseng Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
5 portions
Składniki
-
whole kampung chicken (800 g)1
-
salt10 g
-
water1100 g
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours and drained60 g
-
Chinese red dates pitted2
-
fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)1
-
garlic cloves6
-
sea salt½ tsp
-
black pepper powder½ tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
Korean ginseng wine (opcjonalnie)50 g
-
spring onions chopped5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
105 g
Kalorie
4523 kJ /
1081 kcal
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Mapo tofu
15 min
Braised pork belly
55 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min