Urządzenia i Akcesoria
Korean Ginseng Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
5 portions
Składniki
-
whole kampung chicken (800 g)1
-
salt10 g
-
water1100 g
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours and drained60 g
-
Chinese red dates pitted2
-
fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)1
-
garlic cloves6
-
sea salt½ tsp
-
black pepper powder½ tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
Korean ginseng wine (opcjonalnie)50 g
-
spring onions chopped5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
105 g
Kalorie
4523 kJ /
1081 kcal
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Homemade Soy Milk
35 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Mapo tofu
15 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min