Urządzenia i Akcesoria
Green Chillies With Pork Belly
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
3 portions
Składniki
-
cooking oil30 g
-
garlic cloves4
-
pork belly, skinless cut in slices250 g
-
fermented soybean paste12 g
-
fresh green chillies deseeded, cut in slices6
-
sugar1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
dried chillies soaked to soften, cut in pieces2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130 mg
Białko
10 g
Kalorie
2424 kJ /
579 kcal
Tłuszcz
54 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20 min
Soy Sauce Chicken
45 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Yam Rice
45 min
Rice Wine Chicken
30 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min