Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g cooking oil
- 4 garlic cloves
- 250 g pork belly, skinless, cut in slices
- 12 g fermented soybean paste
- 6 fresh green chillies, deseeded, cut in slices
- 1 tsp sugar
- 1 tsp light soy sauce
- 2 dried chillies, soaked to soften, cut in pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2424 kJ / 579 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 54 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 130 mg
Alternatywne przepisy
Sweet and sour pork ribs
40 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Yam Rice
45 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h