![Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ab27eeb5-3365-4286-95a7-625999bfd440/Derivates/8c70fecc-99cd-41c8-9307-0475b10d1732.jpg)
Wersje kompatybilne
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g silken tofu (approx. 1 block), cut in slices (1 cm)
- 1 garoupa (grouper) fish (800-1000 g), gutted, butterflied (see tips)
- 2 tbsp pickled chillies, cut in thin slices
- 1 tbsp fermented black beans, rinsed
- 500 g water
- 2 ½ tbsp light soy sauce
- 1 tsp sugar
- ½ tsp chicken stock powder
- 2 tbsp water
- 2 tbsp cooking oil
- 2 - 3 sprigs spring onions, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 877 kJ / 210 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 369 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken porridge with century egg
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Rice Wine Chicken
30 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25 min