Urządzenia i Akcesoria
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
silken tofu (approx. 1 block), cut in slices (1 cm)300 g
-
garoupa (grouper) fish (800-1000 g), gutted, butterflied (see tips)1
-
pickled chillies cut in thin slices2 tbsp
-
fermented black beans rinsed1 tbsp
-
water500 g
-
light soy sauce2 ½ tbsp
-
sugar1 tsp
-
chicken stock powder½ tsp
-
water2 tbsp
-
cooking oil2 tbsp
-
spring onions chopped, to garnish2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
369 mg
Białko
35 g
Kalorie
877 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min.
Homemade Fish Ball Soup
2hod.
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1hod. 30min.
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1hod. 45min.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1hod. 10min.
Tomato-egg soup
20min.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min.
Curry chicken
1hod.
Braised Chicken with Mushroom
1hod. 30min.
Sambal Petai Prawns
20min.
Teochew Seafood Porridge
45min.