
Urządzenia i Akcesoria
Pistacjowe chantilly
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
583 g
Składniki
Chantilly pistacjowe
-
listki żelatyny (1,7 g każdy)2
-
woda do namoczenia żelatyny
-
śmietany, min. 30% tłuszczu400 g
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki80 g
-
pasty pistacjowej (patrz wskazówka)60 g
Wartości odżywcze na 583 g
Kalorie
2161.8 kcal /
9045 kJ
Białko
28.7 g
Tłuszcz
200.9 g
Węglowodany
75.1 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
110.9 g
Sód
232.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTUJ JAK SZEF KUCHNI II
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45 min
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min
Frużelina tropikalna do tortów
10 min
Ptysie z kruszonką, nadzieniem malinowym i kremem z białej czekolady
6 godz. 10 min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g
20 min
Krem z białej czekolady i wody różanej
8 godz. 15 min
Sos karmelowy
1 godz. 30 min
Ganache pistacjowy
5 godz. 30 min
Ganache z mlecznej czekolady z korzenną przyprawą
3 godz. 15 min
Blondie z frużeliną i owocami jagodowymi
1 godz. 40 min
Migdałowe matcha latte
10 min
Krem pistacjowo-czekoladowy
40 min