Odkryj kolekcję przepisów opracowanych przez trzech niezwykle utalentowanych szefów kuchni i artystów w fachu cukierniczym. Kolekcja zawiera propozycje na przystawki, dania główne i desery, które pozwolą na kreatywne połączenia smaków i tekstur, zapewniające niezapomniane doznania.
Babka pistacjowa z palonym masłem
3 godz. 40 min
Wegańskie bezy z kremem migdałowo-kokosowym i mango z kolendrą
8 godz.
Travel cake z orzechami pekan i bananami
3 godz.
Ciasto czekoladowe z orzeszkami ziemnymi
6 godz.
Ptysie z konfiturą figową, lemon curd i kremem waniliowym
8 godz.
Pistacjowe chantilly
4 godz. 40 min
Burgery z łososia w domowej bułce z sałatką Colesław
3 godz. 20 min
Duo z buraka
35 min
Zupa krem z topinamburu
2 godz. 10 min
Krokiety z kaszanki z sosem śliwkowym
1 godz. 20 min
Kurczak w sosie ostrygowym (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z ryżem jaśminowym
2 godz. 10 min
Wołowina po burgundzku z kopytkami dyniowymi (z osłoną noża miksującego)
8 godz. 20 min