GOTUJ JAK SZEF KUCHNI II

12 Przepisów

Odkryj kolekcję przepisów opracowanych przez trzech niezwykle utalentowanych szefów kuchni i artystów w fachu cukierniczym. Kolekcja zawiera propozycje na przystawki, dania główne i desery, które pozwolą na kreatywne połączenia smaków i tekstur, zapewniające niezapomniane doznania.

Babka pistacjowa z palonym masłem

Babka pistacjowa z palonym masłem

4.4

3godz. 40min

Wegańskie bezy z kremem migdałowo-kokosowym i mango z kolendrą

Wegańskie bezy z kremem migdałowo-kokosowym i mango z kolendrą

4.3

8godz.

Travel cake z orzechami pekan i bananami

Travel cake z orzechami pekan i bananami

3.8

3godz.

Ciasto czekoladowe z orzeszkami ziemnymi

Ciasto czekoladowe z orzeszkami ziemnymi

4.7

6godz.

Ptysie z konfiturą figową, lemon curd i kremem waniliowym

Ptysie z konfiturą figową, lemon curd i kremem waniliowym

4.4

8godz.

Pistacjowe chantilly

Pistacjowe chantilly

4.8

4godz. 40min

Burgery z łososia w domowej bułce z sałatką Colesław

Burgery z łososia w domowej bułce z sałatką Colesław

4.5

3godz. 20min

Duo z buraka

Duo z buraka

4.6

35min

Zupa krem z topinamburu

Zupa krem z topinamburu

4.5

2godz. 10min

Krokiety z kaszanki z sosem śliwkowym

Krokiety z kaszanki z sosem śliwkowym

4.6

1godz. 20min

Kurczak w sosie ostrygowym (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z ryżem jaśminowym

Kurczak w sosie ostrygowym (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z ryżem jaśminowym

4.8

2godz. 10min

Wołowina po burgundzku z kopytkami dyniowymi (z osłoną noża miksującego)

Wołowina po burgundzku z kopytkami dyniowymi (z osłoną noża miksującego)

3.8

8godz. 20min