Wersje kompatybilne
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Potatoes
- 800 g water, hot
- 900 g new potatoes
Mushroom Wellington
- 2 Tbsp olive oil, plus 40 g
- 4 portobello mushrooms
- 600 g carrots, peeled, cut in batons (7 cm long)
- 600 g onions, quartered
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 10 g fresh thyme leaves
Maple-glazed Carrots
- 4 Tbsp olive oil
- 4 Tbsp maple syrup
- 4 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Smashed Crispy New Potatoes and Mushroom Wellington
- 300 g fresh baby spinach
- 3 Tbsp olive oil
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 sheet puff pastry, ready-rolled (vegan)
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 pinch salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp dairy-free milk of choice
- 1 tsp neutral oil (e.g. peanut oil)
- 1 tsp maple syrup
Creamy Mushroom Gravy
- 1 tsp olive oil
- 1 garlic clove
- 100 g shallots, halved
- 300 g chestnut mushrooms, thinly sliced
- 1 tsp dried rosemary
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g dry white wine
- 1 tsp Dijon mustard
- 250 g dairy-free cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3146 kJ / 752 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 12 g
- Sód
- 2791 mg
Alternatywne przepisy
Mushroom Stroganoff
30min
Vegan Gravy
45min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Seitan
40min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.