![Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11c02bc1199902b4fd70c7d40658f6b8/Derivates/3c75fcba2b1d183aa67dc2b44de4d597a2af553c.jpg)
Wersje kompatybilne
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Potatoes
- 800 g water, hot
- 900 g new potatoes
Mushroom Wellington
- 2 Tbsp olive oil, plus 40 g
- 4 portobello mushrooms
- 600 g carrots, peeled, cut in batons (7 cm long)
- 600 g onions, quartered
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 10 g fresh thyme leaves
Maple-glazed Carrots
- 4 Tbsp olive oil
- 4 Tbsp maple syrup
- 4 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Smashed Crispy New Potatoes and Mushroom Wellington
- 300 g fresh baby spinach
- 3 Tbsp olive oil
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 sheet puff pastry, ready-rolled (vegan)
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 pinch salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp dairy-free milk of choice
- 1 tsp neutral oil (e.g. peanut oil)
- 1 tsp maple syrup
Creamy Mushroom Gravy
- 1 tsp olive oil
- 1 garlic clove
- 100 g shallots, halved
- 300 g chestnut mushrooms, thinly sliced
- 1 tsp dried rosemary
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g dry white wine
- 1 tsp Dijon mustard
- 250 g dairy-free cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3146 kJ / 752 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 12 g
- Sód
- 2791 mg
Alternatywne przepisy
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1sa 45 dk
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Vegetarian Chilli
35min
Veggie Wellington
2 Std.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Lasagne with Vegetable Ragu
1hod. 10min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min