Urządzenia i Akcesoria
Vegan Paella with Smoked Tofu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
red onions quartered120 g
-
olive oil40 g
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
ground turmeric1 tsp
-
saffron threads (opcjonalnie)1 pinch
-
marinated tofu, diced (1 cm)smoked firm tofu diced (1 cm)400 g
-
roasted red peppers, preserved sliced (1 cm)250 g
-
cooked rice leftover, broken up if in clumps or 2 x 250 g ready-cooked rice in pouches500 g
-
tomato purée50 g
-
boiling water (see tip)250 - 300 g
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
frozen peas defrosted100 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
-
lemons 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1033 mg
Białko
19 g
Kalorie
1515 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
16 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Seitan Chilli
25 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min