Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g sweet potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 3 Tbsp olive oil
- 100 g sourdough bread, toasted, torn in pieces (2-3 cm)
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter (diced 2 cm and previously frozen for 1-2 hours)
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 150 g red onions, quartered
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 150 g kale, sliced in strips (1 cm)
- 200 g fresh baby spinach
- 100 g cooked chestnuts, peeled, crumbled
- 50 g pine nuts
- 1 lemon, thin peelings of skin and 10 g juice
- 3 garlic cloves
- 10 g unsalted butter
- 250 g button mushrooms
Assembly
- 1 medium egg, for glazing
- 1 Tbsp milk, for glazing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 36.2 g
Alternatywne przepisy
Vegetarian Chilli
35min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1j 10 menit
Vegetable Tart
1j 15 menit
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1j 30 menit
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 Std. 40 Min
Goat's Cheese Pie
1j 10 menit
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2hod. 15min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1j 10 menit
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min