Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
TM6 TM5

Mushroom Bolognese with Courgette Noodles

4.8 (138 ocen)

Składniki

  • 100 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
    lub 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 110 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 60 g olive oil
  • 200 g carrots, sliced (1 cm)
  • 2 celery stalks, cut in pieces
  • 500 g fresh oyster mushrooms, cut in pieces
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 30 g tomato purée
  • 2 fresh bay leaves
  • 1 sprig fresh rosemary
  • 4 sprigs fresh thyme
  • 2 tsp sweet paprika
  • 2 tsp caster sugar
  • 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 800 g courgettes, cut in thin strips (similar to ribbon noodles, see tip)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1723 kJ / 412 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
24 g
Błonnik
14.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy