Urządzenia i Akcesoria
Vegan Lentil Lasagne
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Pasta Sheets
-
dairy-free milk of choice unsweetened120 g
-
sweet potato cooked and cooled, cut in pieces70 g
-
olive oil1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
semolina150 g
Lentil Ragout
-
carrots cut in pieces70 g
-
onions quartered70 g
-
celery cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
lentils200 g
-
red wine80 g
-
tinned chopped tomatoes750 g
-
water350 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper1 pinch
-
sugar1 pinch
Béchamel Sauce
-
dairy-free milk of choice unsweetened700 g
-
plain flour65 g
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
olive oil25 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
685 mg
Białko
13 g
Kalorie
1935 kJ /
463 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Vegetarian Chilli
35 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min