
Urządzenia i Akcesoria
Vegan Lentil Lasagne
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Pasta Sheets
-
dairy-free milk of choice unsweetened120 g
-
sweet potato cooked and cooled, cut in pieces70 g
-
olive oil1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
semolina150 g
Lentil Ragout
-
carrots cut in pieces70 g
-
onions quartered70 g
-
celery cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
lentils200 g
-
red wine80 g
-
tinned chopped tomatoes750 g
-
water350 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper1 pinch
-
sugar1 pinch
Béchamel Sauce
-
dairy-free milk of choice unsweetened700 g
-
plain flour65 g
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
olive oil25 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
463 kcal /
1935 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
67 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
685 mg