Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Almond Butter
- 300 g roasted almonds (see tip)
- 1 pinch salt
Almond Milk
- 100 g raw almonds, soaked in water for 6 hours then drained
- 500 g water
Crumble
- 100 g wholemeal flour
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Steamed Vegetables and Assembly
- 500 g water
- 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)
- 500 g cauliflower florets (3-4 cm)
-
500
g fresh green peas
lub frozen peas, defrosted - 1 Tbsp vegetable oil, for greasing
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1775 kJ / 424 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 13 g
- Sód
- 942 mg
Alternatywne przepisy
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Versatile Chunky Soup
50min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Lentil Moussaka
2h 20min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min