Urządzenia i Akcesoria
Almond Vegetable Crumble
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz.
6 portions
Składniki
Almond Butter
-
roasted almonds (see tip)300 g
-
salt1 pinch
Almond Milk
-
raw almonds soaked in water for 6 hours then drained100 g
-
water500 g
Crumble
-
wholemeal flour100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Steamed Vegetables and Assembly
-
water500 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)600 g
-
cauliflower florets (3-4 cm)500 g
-
frozen peas, defrostedfresh green peas500 g
-
vegetable oil for greasing1 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
942 mg
Białko
17 g
Kalorie
1775 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Pizza (TM5)
Keine Bewertungen
Barbecue Beanburger Sliders
1 Std. 50 Min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Quinoa Broth
35 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 Std. 5 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.