Urządzenia i Akcesoria
Vegan Gravy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
red onion (approx. 100 g), quartered1
-
chestnut mushrooms halved200 g
-
carrot cut in pieces80 g
-
celery cut in pieces90 g
-
sunflower oil20 g
-
vegan margarine15 g
-
fine sea salt½ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
brown sugar2 tsp
-
plain flour1 tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
water350 g
-
red wine vegan80 g
-
dark soy sauce vegan20 g
-
red wine vinegar vegan10 g
-
mustard½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
387 kJ /
92 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Dhal
20 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Seitan
40 Min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 Std. 20 Min
Vegan Mozzarella
8 Std. 50 Min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 Std. 5 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Tempeh Bolognaise
30 Min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min