Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Stroganoff
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh mushrooms sliced (5 mm)600 g
-
tomato purée20 g
-
white wine40 g
-
liquid vegetable stock80 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
lemon juice to taste10 - 20 g
-
double cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.4 g
Kalorie
910 kJ /
218 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min