Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Stroganoff
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh mushrooms sliced (5 mm)600 g
-
tomato purée20 g
-
white wine40 g
-
liquid vegetable stock80 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
lemon juice to taste10 - 20 g
-
double cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.4 g
Kalorie
910 kJ /
218 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Courgette and Feta Risotto
30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Mushroom Risotto
30min