![Root Vegetable Hotpot with Harissa Root Vegetable Hotpot with Harissa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DA183F32-278D-4ACE-98AB-04C320DBAADB/Derivates/77901C3F-A68C-474E-8F8E-0C9F5A139E4A.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g olive oil
- 80 g onions, quartered
- ½ Tbsp fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 tsp harissa paste, to taste
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 600 g mixed root vegetables, peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
- 400 g water
- 240 g tinned haricot beans, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 24.6 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
Alternatywne przepisy
Vegetarian Chilli
35 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min