Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Hotpot with Harissa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
olive oil25 g
-
onions quartered80 g
-
fresh thyme leaves only½ Tbsp
-
harissa paste to taste1 - 2 tsp
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)600 g
-
water400 g
-
tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.5 g
Kalorie
774 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
24.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Vegetarian Chilli
35 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min