Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Filetto di manzo sottovuoto​ con salsa al cioccolato nero
TM6

Filetto di manzo sottovuoto​ con salsa al cioccolato nero

4.4 (10 ocen)

Składniki

Salsa al cioccolato nero e peperoncino

  • 70 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • ½ peperoncino secco piccante
    lub 1 pizzico di peperoncino in polvere
  • 10 g di aceto balsamico
  • 1 cucchiaino di carbone vegetale
  • 25 g di acqua

Filetto sottovuoto

  • 30 g di succo di limone
  • 1600 g di acqua
  • 4 filetti di manzo 180-200 g l'uno (spessore 3 cm)
  • 2 pizzichi di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1439.8 kJ / 344.3 kcal
Białko
42.2 g
Węglowodany
8.7 g
Tłuszcz
15.9 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Błonnik
1.4 g
Sód
476.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy