Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 70 g di pesto di pomodori secchi (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1266.7 kJ / 302.7 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 56.3 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 329.7 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20min
Fagottini di sfoglia con indivia all'aceto balsamico e gorgonzola
1 godz. 5 min
Pesto di carote e noci
10min
Pesto di mandorle e menta
20min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4 Std. 30 Min
Monte Cristo sandwich
4 Std. 30 Min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Crostini di pane al sesamo con salsa ai 2 pomodori
4h 15min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3h 20min
Sandwich al cetriolo
5 Std. 30 Min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min