Focaccia al pesto di pomodori secchi

Focaccia al pesto di pomodori secchi

4.6 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    200 g
  • di zucchero
    ½ cucchiaino
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di farina tipo 0
    400 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    5 g
  • di pesto di pomodori secchi (vedere consigli)
    70 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 302.7 kcal / 1266.7 kJ
Białko 9.3 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 56.3 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 329.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...