![Focaccia al pesto di pomodori secchi Focaccia al pesto di pomodori secchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a33d5f2bd7427db2af041ced9f016ae8/Derivates/4b911da6ddfc5ef9133198ab59cd8b6af8a6ec93.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 70 g di pesto di pomodori secchi (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1266.7 kJ / 302.7 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 56.3 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 329.7 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia cipolle e zucca
2h
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia a bastone
5 godz.
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 godz.
Focaccia barese
2h 55min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Focaccia barese TM6
4h
Pizza napoletana
9h