Wersje kompatybilne
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 300 g di lonza di maiale (in 3 fette)
- 50 g di burro (in 3 pezzi)
- 3 rametti di timo fresco, interi
- 10 g di salsa di soia
- 100 g di radicchio rosso tardivo, in 3 pezzi per il lungo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1786 kJ / 427 kcal
- Białko
- 32.5 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 31.5 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Filetto di maiale alla birra con stick di carote (per 2 persone)
1h 30min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2 Std.
Patate Sottovuoto
2 Std.
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min