Gaspacho melon, abricot et feta

Gaspacho melon, abricot et feta

4.3 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 1 échalote coupée en deux
  • 700 g de chair de melon coupée en morceaux et un peu, coupée en brunoise, pour la finition
  • 10 abricots frais coupés en morceaux
  • le jus d'un citron jaune
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 80 g de feta coupée en morceaux et un peu pour la finition
  • 20 g d'huile d'olive
  • 6 feuilles de menthe fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 166 kcal / 696.2 kJ
Białko 4.2 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 18.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 331.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...