Urządzenia i Akcesoria
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
BBQ Jackfruit Burritos and Chipotle Sauce
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves4
-
tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)500 g
-
brown sugar2 Tbsp
-
ground cayenne pepper1 ½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
smoked salt½ tsp
-
barbecue sauce (vegan)250 g
-
water600 g
-
white long grain rice100 g
-
raw cashew nuts140 g
-
sun-dried tomatoes100 g
-
chipotle paste2 Tbsp
-
apple cider vinegar2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
salt1 tsp
Guacamole, Sweet Peppers and Red Cabbage Slaw
-
avocados (approx. 450 g), cut in pieces3
-
lime juice30 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
salt2 ½ tsp
-
olive oil10 g
-
mixed peppers (eg. yellow, red, green, orange), halved, deseeded, cut in thin strips400 g
-
sweet paprika1 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch½ tsp
-
maple syrup½ tsp
-
red cabbage cored, cut in pieces (5 cm)150 g
-
carrot peeled, cut in pieces (5 cm)70 g
-
fresh coriander leaf10 g
-
white wine vinegar½ tsp
Serving
-
tortilla chips170 g
-
fresh coriander leaf for garnishing
-
wheat flour tortillasflour tortillas (see tip)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2888 mg
Białko
19 g
Kalorie
4056 kJ /
969 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
17 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
137 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Padrón Pepper Pesto
4 godz. 15 min
Mini Mushroom Galettes
1 godz. 45 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Sicilian Salad
30 min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min