Urządzenia i Akcesoria
BBQ Jackfruit Burritos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves4
-
tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)500 g
-
brown sugar2 Tbsp
-
ground cayenne pepper1 ½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
smoked salt½ tsp
-
barbecue sauce (vegan)250 g
-
water600 g
-
white long grain rice100 g
-
raw cashew nuts140 g
-
sun-dried tomatoes in oil, drained100 g
-
chipotle paste2 Tbsp
-
apple cider vinegar2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
red cabbage cored, cut in pieces (5 cm)150 g
-
carrot peeled, cut in pieces (5 cm)70 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
white wine vinegar½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
flour tortillas large6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2015.7 mg
Białko
14 g
Kalorie
2589.6 kJ /
618.9 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
104.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Bolognese
50 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min