Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 500 g tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp smoked salt
- 250 g barbecue sauce (vegan)
- 600 g water
- 100 g white long grain rice
- 140 g raw cashew nuts
- 100 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 2 Tbsp chipotle paste
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp smoked paprika
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 g red cabbage, cored, cut in pieces (5 cm)
- 70 g carrot, peeled, cut in pieces (5 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- ½ tsp white wine vinegar
- 1 pinch ground black pepper
- 6 flour tortillas, large
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2589.6 kJ / 618.9 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 104.6 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 7.6 g
- Sód
- 2015.7 mg
Alternatywne przepisy
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2hod. 5min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Pasta with Vegetable Ragout
45min