Urządzenia i Akcesoria
Seitan Chilli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
seitan cut in pieces500 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered300 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
tomatoes quartered200 g
-
garlic cloves2
-
fresh chilli thinly sliced1
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
tinned kidney beans (drained weight)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1096 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Chilli con tempeh
20 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Chana Masala
45 min