Wersje kompatybilne
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 10 g lime juice
- 5 g sesame oil
- 60 g rice vinegar
- 25 g maple syrup
- 25 g toasted sesame seeds
- 30 g cornflour
-
60
g tamari
lub light soy sauce - ½ tsp dried chilli flakes
- 900 g cauliflower florets, halved if large
- 250 g basmati rice
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g olive oil
- 1 red chilli, halved, seeds removed
- 50 g spring onions, cut in pieces, plus 1 finely sliced for garnishing
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
lub ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g hoisin sauce
- 200 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2133 kJ / 506 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 82 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Sód
- 892 mg
Alternatywne przepisy
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Crispy Korean Tofu
1h 20 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min