Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
TM6 TM5

Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad

4.0 (151 ocen)

Składniki

  • 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 10 g lime juice
  • 5 g sesame oil
  • 60 g rice vinegar
  • 25 g maple syrup
  • 25 g toasted sesame seeds
  • 30 g cornflour
  • 60 g tamari
    lub light soy sauce
  • ½ tsp dried chilli flakes
  • 900 g cauliflower florets, halved if large
  • 250 g basmati rice
  • 2 garlic cloves
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 20 g olive oil
  • 1 red chilli, halved, seeds removed
  • 50 g spring onions, cut in pieces, plus 1 finely sliced for garnishing
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
    lub ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • 30 g hoisin sauce
  • 200 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2133 kJ / 506 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
82 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
892 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy