Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
lime juice10 g
-
sesame oil5 g
-
rice vinegar60 g
-
maple syrup25 g
-
toasted sesame seeds25 g
-
cornflour30 g
-
light soy saucetamari60 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
cauliflower florets halved if large900 g
-
basmati rice250 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
olive oil20 g
-
red chilli halved, seeds removed1
-
spring onions cut in pieces, plus 1 finely sliced for garnishing50 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
hoisin sauce30 g
-
water200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
892 mg
Białko
15 g
Kalorie
2133 kJ /
506 kcal
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
82 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min