Urządzenia i Akcesoria
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
tinned chickpeas (drained weight), 2 Tbsp set aside400 g
-
yellow onions cut in pieces (3-4 cm)250 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
fresh king oyster mushrooms cut in strips (2 cm)500 g
-
paprika1 tsp
-
passata100 g
-
water300 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) (vegan)1
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)¼ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
salt1 - 2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
mint, fresh leaves only, chopped1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.1 g
Kalorie
1175 kJ /
281 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
14.4 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min