Wersje kompatybilne
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cranberry Stuffing
- 3 - 4 fresh sage leaves
- 70 g walnuts
- 70 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 1 stalk celery, cut in 3 pieces (approx. 90 g)
- 150 g chestnut mushrooms, sliced (1 cm)
- 100 g wholemeal bread, diced (2 cm)
- 100 g dried cranberries
- 70 g water
- 1 ½ Tbsp soy sauce
- 1 ½ tsp chia seeds
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Seitan
- 300 g vital wheat gluten
- 60 g nutritional yeast flakes
- 75 g quinoa flakes
- 1 tsp dried thyme
- 1 tsp dried marjoram
- 1 tsp chia seeds
- 1 garlic clove
- 350 g boiling water
- 60 g tinned cannellini beans, rinsed, drained
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 2 Tbsp soy sauce
- 1 Tbsp tahini
Assembly
- 1 tsp soy sauce
- ½ tsp sesame oil
Vegan Mushroom Gravy
- 50 g onion, quartered
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 120 g chestnut mushrooms, halved
- 400 g water
- 30 g almond milk
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 Tbsp nutritional yeast flakes
- 2 Tbsp plain flour
- 2 tsp sherry
- 1 tsp soy sauce
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2673 kJ / 637 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 24.2 g
Alternatywne przepisy
Chickpea Pancakes
20 Min
Vegan Gravy
45min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35 min
Vegan Burger
5h
Amaranth and Chickpea Patties
1 Std. 30 Min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min