Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dairy-free milk of choice (unsweetened)80 g
-
dairy-free spread (eg. dairy-free margarine)50 g
-
caster sugar½ tsp
-
salt1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
white button mushroom, fresh halved200 g
-
garam masala1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1209.7 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
1061.6 kJ /
253.7 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Vegetarian Chilli
35 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min