
Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dairy-free milk of choice (unsweetened)80 g
-
dairy-free spread (eg. dairy-free margarine)50 g
-
caster sugar½ tsp
-
salt1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
white button mushroom, fresh halved200 g
-
garam masala1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
253.7 kcal /
1061.6 kJ
Białko
7.7 g
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
17.5 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
1209.7 mg