Wersje kompatybilne
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chocolate Mousse
- 240 g tinned chickpeas, aquafaba only (approx. 140 g from 1 x 400 g tin) (reserve chickpeas)
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), vegan, in pieces
- 80 g medjool dates, halved, pitted
- 50 g coconut oil
Lentil Stew
- 200 g onions, quartered
- 50 g medjool dates, halved, pitted
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded, roughly chopped
- 3 garlic cloves
- 1 Tbsp garam masala
- 40 g olive oil
- 100 - 120 g tomatoes, cut in pieces
- 120 g red lentils, rinsed
-
60
g kale, thick stems removed, cut in pieces (2-3 cm)
lub 50 g fresh spinach leaves - 700 g water
- ½ tsp ground turmeric
- 450 g tinned coconut milk
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
lub 2 tsp vegetable stock paste, or to taste - 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces
- 150 g celeriac, peeled, cut in pieces
- 100 g potato, peeled, cut in pieces
Vegetable Salad
-
60
g red onion, quartered
lub 60 g onion, quartered -
150
g fresh green peas
lub frozen green peas, defrosted - 25 g pickled capers, drained
- 60 - 80 g vegan mayonnaise
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- fresh coriander, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4086.7 kJ / 976.8 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 108.5 g
- Tłuszcz
- 60.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 37 g
- Błonnik
- 28.5 g
- Sód
- 1103.8 mg
Alternatywne przepisy
Chickpea Pancakes
20 min
Mushroom Stroganoff
30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegan Brownies
2u. 40min