![Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a1bde9f9-9c24-476a-8b85-071a6303ea30/Derivates/64cbf60e-7c44-45a8-9d33-b710aa0d472f.jpg)
Wersje kompatybilne
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chocolate Mousse
- 240 g tinned chickpeas, aquafaba only (approx. 140 g from 1 x 400 g tin) (reserve chickpeas)
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), vegan, in pieces
- 80 g medjool dates, halved, pitted
- 50 g coconut oil
Lentil Stew
- 200 g onions, quartered
- 50 g medjool dates, halved, pitted
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded, roughly chopped
- 3 garlic cloves
- 1 Tbsp garam masala
- 40 g olive oil
- 100 - 120 g tomatoes, cut in pieces
- 120 g red lentils, rinsed
-
60
g kale, thick stems removed, cut in pieces (2-3 cm)
lub 50 g fresh spinach leaves - 700 g water
- ½ tsp ground turmeric
- 450 g tinned coconut milk
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
lub 2 tsp vegetable stock paste, or to taste - 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces
- 150 g celeriac, peeled, cut in pieces
- 100 g potato, peeled, cut in pieces
Vegetable Salad
-
60
g red onion, quartered
lub 60 g onion, quartered -
150
g fresh green peas
lub frozen green peas, defrosted - 25 g pickled capers, drained
- 60 - 80 g vegan mayonnaise
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- fresh coriander, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4086.7 kJ / 976.8 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 108.5 g
- Tłuszcz
- 60.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 37 g
- Błonnik
- 28.5 g
- Sód
- 1103.8 mg
Alternatywne przepisy
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1sa 25 dk
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min