Urządzenia i Akcesoria
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
basmati rice (cooking time 12-16 min)350 g
-
peanuts, roasted, salted180 g
-
onions quartered120 g
-
fresh chilli cut in pieces1
-
½ tsp ground turmericfresh turmeric cut in pieces (2 cm)2 ½ cm
-
garlic cloves2
-
oil30 g
-
ground coriander½ tsp
-
aubergine cubed (3 cm)400 g
-
coconut milk400 g
-
water1450 g
-
2 tsp vegetable stock pastevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, or to taste2
-
soy sauce40 g
-
brown sugar1 Tbsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cloves2 - 3 pinches
-
ground cinnamon2 - 3 pinches
-
salt1 ½ tsp
-
coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
609.3 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
2506.2 kJ /
599 kcal
Tłuszcz
34.7 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
62.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Tofu stew
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 godz. 15 min
Vegetarian Chilli
1 godz. 5 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min