Urządzenia i Akcesoria
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
basmati rice (cooking time 12-16 min)350 g
-
peanuts, roasted, salted180 g
-
onions quartered120 g
-
fresh chilli cut in pieces1
-
½ tsp ground turmericfresh turmeric cut in pieces (2 cm)2 ½ cm
-
garlic cloves2
-
oil30 g
-
ground coriander½ tsp
-
aubergine cubed (3 cm)400 g
-
coconut milk400 g
-
water1450 g
-
2 tsp vegetable stock pastevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, or to taste2
-
soy sauce40 g
-
brown sugar1 Tbsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cloves2 - 3 pinches
-
ground cinnamon2 - 3 pinches
-
salt1 ½ tsp
-
coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
609.3 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
2506.2 kJ /
599 kcal
Tłuszcz
34.7 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
62.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 godz. 35 min
Baby-friendly Lamb Koftas with Rainbow Couscous
1 godz. 15 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min