Urządzenia i Akcesoria
Chickpea, Squash and Kale Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
olive oil plus 1 Tbsp35 g
-
onions quartered100 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (3-4 cm)250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, sliced (5 mm)6
-
bay leaf1
-
ground cumin1 Tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
harissa (opcjonalnie)1 Tbsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
boiling water800 g
-
feta cheese100 g
-
lemon finely grated zest only1
-
ground coriander1 tsp
-
kale shredded, large stalks removed150 g
-
dried fennel seeds toasted2 tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1041 mg
Białko
12 g
Kalorie
1529 kJ /
368 kcal
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Vegetarian Chilli
35 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min