Wersje kompatybilne
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herbed Butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed Mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut in halves
- 80 g fresh mushrooms (e.g bella)
- 2 Tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp fine sea salt, to taste, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, large, gills and stems removed, if preferred
- 60 g fresh baby spinach
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2802 kJ / 667 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Błonnik
- 11 g
Alternatywne przepisy
Garlic and White Bean Stew
50 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5 min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10 min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Seitan Chilli
25 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h