Urządzenia i Akcesoria
Pea Gazpacho
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
pistachio nuts, unsalted, shelled190 g
-
water800 g
-
frozen peas, defrostedfresh green peas500 g
-
garlic cloves2
-
cucumber cut in pieces200 g
-
bread torn in pieces50 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegarsherry vinegar40 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
Greek yoghurt for serving4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
785 mg
Białko
19 g
Kalorie
2826 kJ /
676 kcal
Tłuszcz
54 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Risotto
30 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Asparagus Risotto
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min