Urządzenia i Akcesoria
Pea Gazpacho
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
pistachio nuts, unsalted, shelled190 g
-
water800 g
-
frozen peas, defrostedfresh green peas500 g
-
garlic cloves2
-
cucumber cut in pieces200 g
-
bread torn in pieces50 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegarsherry vinegar40 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
Greek yoghurt for serving4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
785 mg
Białko
19 g
Kalorie
2826 kJ /
676 kcal
Tłuszcz
54 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Asparagus Risotto
45 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 min
Gazpacho
1 h 15 min
Gazpacho
1 h 15 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 h
Gazpacho
1 h 15 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 h