Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mushroom Bowls
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh button mushrooms sliced250 g
-
quinoa300 g
-
olive oil60 g
-
rice vinegar30 g
-
soy sauce80 g
-
sesame oil40 g
-
toasted sesame seeds2 tsp
-
onions cut in wedges220 g
-
carrots sliced (1-2 cm)130 g
-
garlic clove1
-
water750 g
-
salt1 tsp
-
red onion½ - 1
-
cucumber150 g
-
cherry tomatoes12
-
frozen edamame beansasparagus100 g
-
tinned sweetcorn160 g
-
fresh baby spinach to taste120 - 150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1542 mg
Białko
19 g
Kalorie
2662 kJ /
636 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Mexican Quinoa Salad
30 min