Urządzenia i Akcesoria
Baked Spinach and Feta Mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese (opcjonalnie) cut in pieces (2 cm)50 g
-
bread (1 day old), torn in pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon zest no white pith (1 cm x 5 cm)2 pieces
-
onions quartered120 g
-
bacon, any type (opcjonalnie) trimmed, cut in pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
pine nuts toasted2 Tbsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
feta cheese cut in pieces (1 cm)180 g
-
fresh portobello mushrooms stalks removed6 - 8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
953 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 godz. 40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 godz. 20 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.