Urządzenia i Akcesoria
Baked Spinach and Feta Mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese (opcjonalnie) cut in pieces (2 cm)50 g
-
bread (1 day old), torn in pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon zest no white pith (1 cm x 5 cm)2 pieces
-
onions quartered120 g
-
bacon, any type (opcjonalnie) trimmed, cut in pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
pine nuts toasted2 Tbsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
feta cheese cut in pieces (1 cm)180 g
-
fresh portobello mushrooms stalks removed6 - 8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
953 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.