Urządzenia i Akcesoria
Baked Spinach and Feta Mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese (opcjonalnie) cut in pieces (2 cm)50 g
-
bread (1 day old), torn in pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon zest no white pith (1 cm x 5 cm)2 pieces
-
onions quartered120 g
-
bacon, any type (opcjonalnie) trimmed, cut in pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
pine nuts toasted2 Tbsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
feta cheese cut in pieces (1 cm)180 g
-
fresh portobello mushrooms stalks removed6 - 8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
953 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Squash and Broccoli Salad
35 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Garlic and White Bean Stew
50 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 godz. 25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Tuscan Bean Soup
50 min