Baked Spinach and Feta Mushrooms

Baked Spinach and Feta Mushrooms

4.9 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions

Składniki

  • Parmesan cheese (opcjonalnie) cut in pieces (2 cm)
    50 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • bread (1 day old), torn in pieces
    2 slices
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • lemon zest no white pith (1 cm x 5 cm)
    2 pieces
  • onions quartered
    120 g
  • bacon, any type (opcjonalnie) trimmed, cut in pieces
    140 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • pine nuts toasted
    2 Tbsp
  • ground nutmeg
    ⅛ tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • feta cheese cut in pieces (1 cm)
    180 g
  • fresh portobello mushrooms stalks removed
    6 - 8

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 227 kcal / 953 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...