Urządzenia i Akcesoria
Green Goddess Edamame Salad Bowl
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh herbs e.g. basil, parsley, dill40 g
-
Greek yoghurt150 g
-
olive oil65 g
-
honey10 g
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
quinoa250 g
-
water730 g
-
frozen edamame beans250 g
-
courgette cut in slices (2 cm), then diced (2 cm)200 g
-
avocado cut in pieces (1 cm)120 g
-
cucumber thinly sliced150 g
-
cooked chickpeas75 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
917.7 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
2516.2 kJ /
601.4 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
15.2 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
68.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Date and Oat Drink
20 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Walnut and spinach pesto
5 min