Urządzenia i Akcesoria
Leftover Vegetable Houmous
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cooked vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see tip)250 - 300 g
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin), reserving liquid240 g
-
tahini to taste (see tip)50 - 75 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
ground cumin to taste½ - 1 tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh parsley finely chopped, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
282 mg
Białko
7 g
Kalorie
944 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baba Ganoush
1 Std.
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Keine Bewertungen
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 Min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 Std. 15 Min
Oat Milk
1 Std. 10 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 Min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 Std. 15 Min
Wholemeal Pitta
1 Std. 35 Min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 Std. 20 Min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 Min
Best Basic Houmous
5 Min