Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and Quince Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only (10 g)½ bunch
-
garlic clove1
-
fresh chilli deseeded1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
leeks white part only, cut in pieces (3 cm)80 g
-
celery cut in pieces (3 cm)80 g
-
quince peeled, deseeded and cut in pieces (3 cm)250 g
-
dry sherry20 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
pumpkin peeled, seeds removed, cut in pieces (4 cm)500 g
-
liquid vegetable stockchicken stock750 g
-
single cream plus extra to serve150 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
pear finely sliced and tossed in lemon juice1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.5 g
Kalorie
88 kJ /
21 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 dk
Courgette Omelette
40 dk
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 dk
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1sa 25 dk
Creamy Courgette Soup
25 dk
Pumpkin Soup
35 dk
Cucumber Soup
25 dk
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 dk
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5sa 40 dk
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1sa 10 dk
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 dk
Spinach and Parmesan Soup
45 dk