
Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
lemon thin peelings of skin and 30 g juice1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
liquid vegetable stock (see tip)1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
large raw prawns, peeled200 g
-
courgettes sliced300 g
-
garlic cloves2
-
dried tagliatelle250 g
-
olive oil1 Tbsp
-
crème fraîche200 g
-
fresh chives chopped1 tsp
-
fresh dill leaves1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
444.8 kcal /
1861 kJ
Białko
19.7 g
Tłuszcz
16.6 g
Węglowodany
53.6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Sód
1050.4 mg