Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
lemon thin peelings of skin and 30 g juice1
-
Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
liquid vegetable stock (see tip)1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
large raw prawns, peeled200 g
-
courgettes sliced300 g
-
garlic cloves2
-
dried tagliatelle250 g
-
olive oil1 Tbsp
-
crème fraîche200 g
-
fresh chives chopped1 tsp
-
fresh dill leaves1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1050.4 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1861 kJ /
444.8 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
53.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Saganaki with Feta
35min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Seafood Risotto
40min
Prawn Saganaki
35min