Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
TM6 TM5 TM31

Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon

4.1 (67 ocen)

Składniki

  • 1 lemon, thin peelings of skin and 30 g juice
  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    lub Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1200 g liquid vegetable stock (see tip)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 200 g large raw prawns, peeled
  • 300 g courgettes, sliced
  • 2 garlic cloves
  • 250 g dried tagliatelle
  • 1 Tbsp olive oil
  • 200 g crème fraîche
  • 1 tsp fresh chives, chopped
  • 1 tsp fresh dill leaves
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1861 kJ / 444.8 kcal
Białko
19.7 g
Węglowodany
53.6 g
Tłuszcz
16.6 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Błonnik
3.2 g
Sód
1050.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy