Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
lemon thin peelings of skin and 30 g juice1
-
Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
liquid vegetable stock (see tip)1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
large raw prawns, peeled200 g
-
courgettes sliced300 g
-
garlic cloves2
-
dried tagliatelle250 g
-
olive oil1 Tbsp
-
crème fraîche200 g
-
fresh chives chopped1 tsp
-
fresh dill leaves1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1050.4 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1861 kJ /
444.8 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
53.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 godz. 5 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Prawn Saganaki
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Seafood Risotto
40 min