Urządzenia i Akcesoria
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
10 pieces
Składniki
Ricotta
-
milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Pancakes
-
courgettes cut in pieces310 g
-
1 shallot, halvedspring onion white part only, cut in pieces1
-
unsalted butter diced, plus 5 tsp extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
buttermilk200 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh sweetcorn kernels130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 pieces
Białko
10 g
Kalorie
1149 kJ /
273 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Apple, Date and Banana Porridge
10 min
Fruit and Yoghurt Purée
5 min
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
1 godz. 50 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Raspberry and Lime Mousse
5 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Date and Bran Muffins
8 godz. 35 min
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
1 godz. 15 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Apple Pancakes
30 min