Urządzenia i Akcesoria
Parsnip Soup with Caramelised Onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
water1020 g
-
fine sea salt3 - 4 pinches
-
parsnips cut in pieces (2 cm)800 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
double cream150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
-
blue cheese crumbled150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
475.5 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
2275.9 kJ /
544 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
44.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Pea and Mint Soup
20 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min