Urządzenia i Akcesoria
Parsnip Soup with Caramelised Onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
water1020 g
-
fine sea salt3 - 4 pinches
-
parsnips cut in pieces (2 cm)800 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
double cream150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
-
blue cheese crumbled150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
475.5 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
2275.9 kJ /
544 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
44.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Leek and Potato Soup
40 min
Pea and Mint Soup
20 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Fennel Apple Salad
20 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Broccoli and Apple Salad
5 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min